Monday, April 18, 2011

aku coba ekk…

salam…

hurrmm lama dah kan tak menulis…tapi sebab dok baca kengkawan nyer blog aku rasa aku perlu kan ruang penulisan la…kali nie aku coba..coba…and coba untuk menghapdatekan blog aku nie…

kenapa aku malas nak tulis blog:

1. tak der cerita…kebiasaanya aku akan hapdate melalui pesbook or twitter so tak perlu la ko nak buat keje dua kali…setiap langkah aku mesti aku akan check in…guna foursquare…kalau tak puas hati or nak comment…kat twitter…

2. suka membaca dari menulis…lately nie aku suka membaca blog orang…sejak dah pakai galaxy tab…aku memang suka membaca bukan sahaja blog tapi newspaper2 dalam dan luar negeri…seronok bila dah ada gadjet canggih nie…semua benda dihujung jari…lentik kah jari ko…

3. Masa terluang terhad…entah lah lately nie byk masa terluang aku dihabiskan dengan lepak sampai kul 11 malam..so memang tak de masa…dalam erti kata lain aku malas nak menuliskan…

4. banyak pembaca2 misteri…korang suka kan baca blog orang then menyampai..so bagi aku biar aku stop dulu kot..sebab banyak yang membaca dan suka menyampai benda2 yang tak elok..tapi jangan risau aku maafkan kekhilafan korang semua…

5. Apa lagi ekkk..owh sekarang aku boleh menulis blog melalui “tab” aku tu..tapi kalau dah malas tu menulis pun tak sanggup ok…

 

so korang doakan la supaya aku sentiasa akan update blog aku k…cukup setakat dengan hapdate status macam kat pesbook tu kan…tak perlu berjela2 sangat…terkehel pulak korang membaca nya nanti…

 

so aku berhenti sampai sini esok aku cuba update k…

 

p.s – tengah sibuk membizikan diri untuk bercuti dengan geng zizah cacat dan gajah air…june nanti….di mana (biarlah rahsia kak limah dan usop wilcha sajork) tapi kali nie pergi aku pastikan semua nya berjalan lancar…supaya mulut2 tidak berkata2 selepas itu. kan….geng2 aku lahar jugak mulot dia tp diorang hati telus tak suka cakap terus terang…kan..kan..kan…

207544_1824386182058_1612376851_1754201_5955479_n

sedap tak kek itu..dan air itu…memang la sedap kan…at coffe bean you can taste the finest coffee and the home made cake…bukan dari ladang orang lain macam yang kedai tu buat….hihihihi

1 comment: