Monday, April 13, 2009

Bosan la..

Salam...

Huh...sejak dua menjak nie aku sibuk sikit la.. biasalah kerana kerja aktiviti pun terbatas...

Hari nie cam biasa...masuk kejer...setelah meninggalkan my office selama seminggu...rasa rindu pulak...aku rasa cam best jer duduk dalam office aku nie sebab aku bebas untuk melakukan aktiviti aku...kalau kat tempat orang tue dah lah rasa cam menumpang lepas tu ada jer orang akan tegur la itu la ini la...

Semalam umah mama penuh orang...mama jemput andak...maklong..and aunty uji to have lunch at our house....uncle boy pun ada...dah besar si aishah...petah lak tu berkata-kata..lama dah kitorang tak gathering...

Mak long ada gak cakap ngan mama ku...yang dia rindu ngan semua adik beradik nya..nampak maklong cam tak sihat jer....i hope she ok la kan...

Dari pagi dah tolong mama...sampai ke malam..ingatkan nak balik shah alam tapi letih sangat aku balik la awal pagi...kuar umah sama-sama ngan mama...

Oh yer lupa...last week aku ke bintulu...tau tak kat mana...kat sarawak la....apa aku buat kat sana...biasalah meng"audit" jerlah kerja nya....huhuhu..bosan jugak bila buat benda yang sama kan...

esok lusa pulak aku terbang ke Kuala Terengganu dan turun ke Kerteh...huh...balik dari kerteh terus ke Bintulu semula untuk final process audit...letih siot...

Oklah aku sebenarnya tak der mood nak menaip nie..sebab jap lagi ada meeting ngan account division...siap la diorang kena basuh ngan aku...banyak benda yang tertunggak nie..claim aku dah berapa lama tak release...bila kira-kira boleh la kuarkan deposit untuk kereta baru..tapi kereta apa yang aku minat...tunggu la belum masanya lagi untuk aku tukar kereta baru..I aim for new house....

Ok geng tatatata...jumpa lagi....sambil tu cuba tgk clip nie...best siot....

1 comment:

honeydontspeak said...

mama saket ke??harap2 mama ok!

acha memang byk ckp skrg..kadang2 jmp die, tak kasi zirah balik..hehe..comel kan die?